Nieuw: LipoFreeze

LipoFREEZE, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap, geeft je de ultieme oplossing in 1 à 2 behandelingen van 60 minuten. Zacht, veilig en efficiënt word je bevrijd van hardnekkig vet. 

Hoe werkt het:

Geen medische ingreep zoals Liposuctie, maar een uitwendige pijnloze behandeling door middel van onderkoepling!

LIPOFREEZE – Duurzame verwijdering van hardnekkige vetten

Love handles, rijbroeken of het typische spekbuikje... Als u er zelf mee geplaagd zit, dan weet u wat we bedoelen. Het zijn de gekende probleemzones, stockageplaatsen van ‘hardnekkig vet’, die zelfs met rigoureus sporten en een gedisciplineerd dieet vaak niet klein te krijgen zijn. Enkel liposuctie leek die klus te kunnen klaren…

TOT NU!

Power Pearl gaat de strijd met het hardnekkig vet aan en haalde daarom als één van de eersten in België de LIPOFREEZE in huis! Dit revolutionaire toestel pakt het vet aan door middel van een zogenaamde Cryo-Apoptosis, een nieuwe methode die

vacuümtechnologie, om het onderhuidse weefsel op te tillen, combineert met selectieve cryotechnologie, om het af te koelen. Door blootstelling aan koude, zullen de vetcellen kristalliseren en natuurlijk afsterven (Apoptosis). Met als resultaat een duurzame en pijnloze vetreductie van (wetenschappelijk aangetoond) gemiddeld 22%, al na één behandeling! 

LipoFREEZE realiseert een Cryo-APOPTOSIS

In een 1e fase wordt de huidplooi zacht verwarmd om het collageen soepel te maken. Tijdens een 2e fase volgt een afkoeling van de cellen. Bij deze lage temperatuur kristalliseren enkel de vetcellen. Deze sterven af. Dit natuurlijk proces is Cryo-APOPTOSIS.

De restanten van de vetcellen worden zoals bij een blauwe plek gedurende 4 tot 6 weken uit het lichaam verwijderd via het lymfesysteem.

Het uiteindelijke resultaat van een LipoFREEZE behandeling is te zien na 4 tot 6 weken.

Gemiddeld 22% minder vetcellen na 1 behandeling.*

De wetenschappelijke studies van o.a. Harvard University hebben aangetoond dat na de eerste behandeling gemiddeld 22% van de behandelde vetcellen duurzaam verwijderd worden, zoals bij liposuctie. Na een eventuele tweede behandeling van dezelfde zone kan tot 40% van de oorspronkelijke vetcellen geëlimineerd worden.

Dit zonder recuperatietijd of snijden.

Per sessie kan een zone van 20cm op 15cm behandeld worden.

* Gemiddeld resultaat, individuele resultaten kunnen verschillen. In het kader van een gezonde lichaamsbeweging en eetgewoonte. 

Comments