Nieuws

Max Laser samenwerking

Power Pearl en Max Laser hebben de handen in elkaar geslaan.  Op die manier bieden wij de mogelijkheid aan onze klanten om op een gemakkelijke manier en in een vertrouwde omgeving zich voorgoed van ongewenste haargroei te ontdoen.

Wie is max-laser?

Dé specialist in veilige en pijnloze laserontharing met 100% veilige High-Tech laserapparatuur van de nieuwste generatie: de Milesman Diodelaser.  Bij MAX-laser wordt u uitsluitend behandeld door vakkundig geschoold personeel. MAX-laser staat open voor al uw persoonlijke wensen op gebied van laserontharen.

Laat uw wens vervullen in een haarvrije en ultra gladde huid ...

Nieuw: LipoFreeze

LipoFREEZE, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap, geeft je de ultieme oplossing in 1 à 2 behandelingen van 60 minuten. Zacht, veilig en efficiënt word je bevrijd van hardnekkig vet. 

Hoe werkt het:

Geen medische ingreep zoals Liposuctie, maar een uitwendige pijnloze behandeling door middel van onderkoepling!

Rain Pharma

RainPharma produceert originele en doeltreffende voedingssupplementen van de allerhoogste kwaliteit, volgens de orthomoleculaire traditie en in regel met de Europese en Belgische richtlijnen. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. 

Het plan ontstond in 2006. Een plan om via specialisten terzake de beste voedingssupplementen op de markt te brengen. Het duurde tot 1 januari 2010 voor het eerste product van de band rolde. Wie een goed product wil maken, gaat niet over een nacht ijs.

Alle producten van RainPharma worden geproduceerd in België en zijn in regel met de Europese richtlijnen. Best bijzonder.

Bij RainPharma kijkt men niet naar de kostprijs. Men zoekt de beste formule en de beste ingrediënten. Van alle gebruikte vitamines en mineralen kiest men de allerbeste vormen, die het beste door het lichaam worden opgenomen. Vervolgens voegt men een eerlijke winstmarge toe. Dat is de reden dat wij u een uiterst kwalitatief en veilig product kunnen aanschaffen, voor een prima prijs. 

Inhoud syndiceren
Comments