POWERWRAP

Geef een extra boost aan je resultaten dankzij Wrap 'n Go!

Power Wrap biedt u vier afzonderlijke systemen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden toegepast en waarmee de meest voorkomende figuur- en weefselproblemen kunnen worden behandeld:

1.  ontgifting – om verzuring van het bindweefsel tegen te gaan en cellulite type III et IV
2.  fatbreaker – bij hardnekkige vetreserves
3.  anti-cellulite – bij cellulite (type I en II)
4.  versteviging – bij verslapte huid of bindweefsel Waarom kiezen voor Power Wrap?

 
Strakker en slanker

De combinatie van Power Wrap en Power Plate maakt verklevingen los. Het bindweefsel wordt versterkt en de stofwisseling gestimuleerd. Door de dieptebehandeling worden de elasticiteit van de huid en de onderhuidse bindweefsels langdurig verbeterd, met als resultaat strakker bindweefsel, verlies van omvang en gewicht, en een zichtbaar gladdere huid.


Versterking van binnenuit

Door training met Power Wrap op de Power Plate worden alle spieren in het lichaam geactiveerd, waardoor het van binnenuit versterkt wordt en in vorm komt. Spierweefsel wordt opgebouwd terwijl vetweefsel wordt afgebroken.  Na korte tijd ziet men al verschil in het figuur.

De Power Wrap methode bestaat uit:

•  Producten zonder stoffen die overmatige irritatie veroorzaken
•  Essentiële oliën
•  Activerende wikkeltechnieken
•  Eenvoudige en korte Power Plate trainingen

Hoe werkt het?

Het Power Wrap systeem zorgt ervoor dat het lymfestelsel enorm gestimuleerd wordt, waardoor overtollig vocht in de weefsels en grote hoeveelheden eindproducten van de stofwisseling kunnen worden afgescheiden. Hierdoor kunnen de cellen weer optimaal van voedingsstoffen worden voorzien en de weefselstructuur verbetert aantoonbaar.

Alle Power Wrap systemen zijn samengesteld uit producten met bijzonder effectieve, natuurlijke ingrediënten die samen met de Power Plate worden ingezet. U kunt de resultaten ook thuis onderhouden! Pas de Power Wrap Homecare producten toe op alle probleemgebieden op de dagen dat u geen behandeling ondergaat. Deze producten zijn specifiek afgestemd op uw behoeften. 

  • Essentiële elementen helpen het lichaam om sneller overtollig vet te elimineren
  • Kwaliteit en stevigheid van de huid verbeteren
  • Verminderen van cellulites

 

Wrap 'n Go Resultaten
Geef een boost aan je afslankresultaten!

  1. Centimeterverlies en gewichtsverlies
  2. Figuurcorrectie
  3. Vermindering cellulites
  4. Gladde en strakke huid


Wrap 'n Go Principe
De SLIM-wear van Wrap n Go op uw lichaam imiteert een bindweefsel dat in topvorm verkeert. Hierdoor gaan de producten van Wrap n Go gemakkelijk doordringen tot in het bindweefsel en zal u sneller resultaat boeken.