LIPOFREEZE

LIPOFREEZE – Duurzame verwijdering van hardnekkige vetten

 

LipoFREEZE maakt gebruikt van de unieke Vasculaire Flow techniek

Door de behandeling te starten met een opwarmende fase wordt in de behandelde zone onderhuids de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit zorgt er voor dat de bloedvaatjes mooi gevuld zijn bij de aanvang van de koude fase.

Tijdens de snelle afkoeling wordt het vetweefsel vnl afgekoeld en blijven de bloedvaatjes gevuld. Door deze unieke procedure komt de doorbloeding na de behandeling onmiddellijk terug op gang en zorgt voor een sneller en mooier herstel.  De Vasculaire Flow Techniek is de garantie voor het beste resultaat. Alle Lipofreeze toestellen zijn uitgerust met de Vasculaire Flow Techniek. 

 

LipoFREEZE realiseert een Cryo-APOPTOSIS

In een 1e fase wordt de huidplooi zacht verwarmd om het collageen soepel te maken. Tijdens een 2e fase volgt een afkoeling van de cellen. Bij deze lage temperatuur kristalliseren enkel de vetcellen. Deze sterven af. Dit natuurlijk proces is Cryo-APOPTOSIS.

De restanten van de vetcellen worden zoals bij een blauwe plek gedurende 4 tot 6 weken uit het lichaam verwijderd via het lymfesysteem.
Het uiteindelijke resultaat van een LipoFREEZE behandeling is te zien na 4 tot 6 weken.


Gemiddeld 22% minder vetcellen na 1 behandeling.*

De wetenschappelijke studies van o.a. Harvard University hebben aangetoond dat na de eerste behandeling gemiddeld 22% van de behandelde vetcellen duurzaam verwijderd worden, zoals bij liposuctie. Na een eventuele tweede behandeling van dezelfde zone kan tot 40% van de oorspronkelijke vetcellen geëlimineerd worden.  Dit zonder recuperatietijd of snijden.

Per sessie kan een zone van 20cm op 15cm behandeld worden.

* Gemiddeld resultaat, individuele resultaten kunnen verschillen. In het kader van een gezonde lichaamsbeweging en eetgewoonte. 

Voordelen van een LIPOFREEZE-behandeling:

  • Duurzame verwijdering van vetcellen
  • Gemiddelde vetcelreductie van 22% na de eerste behandeling
  • Zacht en aangenaam behandelingsproces
  • Geen verhoging van triglyceriden in de bloedbaan
  • Pijnloos en zonder littekenvorming
  • Niet schadelijk voor omliggende organen en weefsels
  • Voor iedereen toegankelijk 
Comments