Ro-An Methode

RO-AN METHODE

Onze Power Plate sessies zijn geïnspireerd op de Ro-an methode, ontwikkeld door Roanne Scholtes, meer dan 20 jaar ervaring in interne en externe krijgskunst, en de kunst van energie (oefeningen, bewegingen en ademhaling die rechtstreeks de meridiaan van energie aanspreken).

‘Ro-An’ is een methode die tot doel heeft vrouwen en mannen te helpen bij het terugvinden of onderhouden van hun fitheid, hun silhouet te veranderen of eenvoudigweg plezier te ervaren bij het trainen, en is geinspireerd op de chinese conceptie van energie: ‘de Chi’. Het is een geheel van houdingen geassocieerd met micro bewegingen die de Chi stroom activeren, alsook de verspreiding ervan in lichaam en cellen. 

Deze oefeningen werken bevorderend om de rust terug te brengen, verminderen spanningen terwijl ze tegelijkertijd het lichaam verzachten en versterken.  Het is eerst en vooral een zachte methode die de effectiviteit van trillingen combineert met de trage bewegingen van de gevechtsport. Het voldoet aan twee eerder niet altijd samen voor de hand liggend zaken namelijk vermageren en welzijn, zonder moeilijke en langdurige inspanning. 

Comments