POWER PLATE

Power Plate Acceleratietraining

Waarom reageren je spieren wel op Power Plate en niet op een gewone trilling? Het trainingsprincipe van Power Plate heet Acceleratietraining. Daarbij worden de spieren verplicht om het trilritme te volgen en spreekt men dus van een reflexmatige training. Dit is waarom Power Plate bij iedereen het optimale resultaat haalt. Iedereen traint namelijk op 100% van zijn kunnen zonder uitzondering. Het lichaamsgewicht ondergaat een versnelling, alsof het in beweging is en reageert daar op. Dat kan alleen als de trilling harmonieus is en gegenereerd wordt door een krachtige motor zoals bij Power Plate.  


Verbeter je leven!

Acceleratie Training™ op apparatuur van Power Plate® biedt vele voordelen, van een directe verbetering van de doorbloeding tot een groot aantal andere meetbare effecten, zoals verhoogde spierkracht en flexibiliteit, verslanking van het silhouet, toename in beweeglijkheid, vermindering van cellulite, toename in botdichtheid, minder pijn en een beduidend sneller herstel. 

Zo komen we tot de 9 geboden van Power Plate:

1.   Gewichtsverlies: vermindering van het visceraal vet (diepliggend buikvet)
      en het vetweefsel in het algemeen
2.   Vermindering van cellulitits
3.   Toename van botdichtheid
4.   Sterkte en spierkracht
5.   Bloedcirculatie en cardiovasculaire functie
6.   Pijndemping
7.   Vermindering van blessures
8.   Lenigheid en bewegingsomvang
9.   Algemeen welzijn, vitaliteit en levenskwaliteit

 

Een echte 3d workout

De Power Plate® toestellen stimuleren het lichaam door middel van vibratie. Deze vibraties activeren de spieren tientallen keren per seconde, waardoor het effect van de uitgevoerde oefening vele malen versneld wordt. Daarom kun je je hele lichaam in 30 minuten van top tot teen trainen. 

Acceleratie Training™ met Power Plate toestellen veroorzaakt instabiliteit waardoor de spieren in uw lichaam tientallen keren per seconde gedwongen worden reflexief te reageren. Bovendien moeten deze contracties in alle richtingen werken omdat de Power Plate in drie dimensies vibreren, precies zoals het menselijk lichaam hoort te doen. Het resultaat is een ongelooflijke verbetering in de kracht van uw spieren en uw lichaam. 


Comments