PERSONAL COACHING

Personal Coaching

 Uw Personal Coach: Greet Delsupehe

 Een afspraak met een Personal Coach maakt het makkelijker om je persoonlijke training te plannen en ook écht te doen. Het is bovendien gemakkelijker om je doelen te bereiken met een privé-coach.

 

Wat kan een Personal Coach van Powerpearl voor u betekenen?

Een personal coach kan je helpen om gewicht te verliezen, kracht en conditie op te bouwen of om leniger te worden. De Personal Coach is niet alleen een fysieke coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een trainer, een bron van inspiratie en motivatie.  Praktisch gezien kun je een personal coach het best omschrijven door wat ze doen: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen.

 

Voordelen

Personal training heeft vele voordelen: je krijgt effectieve begeleiding, een optimaal resultaat, persoonlijke aandacht en je bespaart jezelf tijd.

 

 

Onze aanpak

Intakegesprek

Jouw succes is afhankelijk van een goede start en persoonlijke begeleiding. Bij Powerpearl hebben we een intakeprocedure. Zo weet je in ieder geval dat er zorg aan je wordt besteed.

Het begint met een uitgebreid intakegesprek en een aantal basis testen. In dit intakegesprek bespreek je eventuele lichamelijke klachten en medicijngebruik. Je persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van al deze gegevens wordt er een persoonlijke begeleiding vastgelegd. 

Power Plate

Ons trainingsprogramma is gebaseerd op de medisch gecertificeerde Power Plate toestellen, marktleider in acceleratietraining.  Deze acceleratie technologie zorgt ervoor dat de spieren verplicht worden om het trilritme te volgen waardoor men van een reflexmatige training spreekt. Dit is waarom Power Plate bij iedereen het optimale resultaat haalt. 

Studies tonen aan dat 2 X 30 minuten trainen op Power Plate gelijk is aan 2 X 90 minuten conventionele training! Dus …

  • ...je spaart 2 à 3 uren uit per week
  • ...Power Plate is een oplossing voor mensen met weinig tijd
  • ...Power Plate is een alternatief voor mensen die niet van sport houden

 

Eveneens is bewezen dat je met Power Plate sneller resultaten boekt dan met conventionele training én die bovendien duurzamer zijn! Dus…

  • …je bent sneller slank en stevig dankzij Power Plate
  • …je motivatie om je doel te bereiken is hoger
  • …je geniet langer van je resultaat

 

Resultaten

Gewichtsverlies

Acceleratie training verbetert gewichtsverlies met 57% in vergelijking tot conventionele training en dieet afzonderlijk.

Meer dan 200 onderzoeksstudies werden uitgevoerd op volledige lichaams vibratie, en onderzoek heeft uitgewezen dat - wanneer op regelmatige basis gebruikt als onderdeel van een gezonde levenswijze - Power Plate acceleratie training heel wat gezondheids –en fitness voordelen heeft.